Top 5 ting du skal bruge til din baby fra Filibabba

Top 5 ting du skal bruge til din baby fra Filibabba

Filibabba er et dansk designbrand, der giver dig utallige produkter til dig og dit barn; og de mange produkter vil gøre dit liv med barn meget lettere. I 2015 var Filibabba eksempelvis de første til at introducere babynesten på det danske marked, som man kan sige er blevet et kendt produkt i dag.

Filibabba’s lækre produkter findes mange forskellige steder, men hos Little Happy finder du et bredt udvalg af de mange forskellige produkter; så her kan du altså finde alle de ting du behøver for at gøre familielivet lidt lettere. Ved linket her, https://littlehappy.dk/filibabba, kommer du direkte ind til det brede udvalg hvor du kan finde alt du behøver.

Derfor skal du vælge Filibabba

Hos Filibabba er der fokus på udvikling og design af børneprodukter og interiør, og derfor er du sikret et produkt der er gennemtænkt og produceret med omhu. Børnefamilier er vilde med Filibabba’s produkter, men disse 5 er ideelle når du har baby:

  • Babynest

Som sagt var Filibabba de første til at introducere babynesten på det danske marked, og det bringer dem også i spidsen når det gælder popularitet. En babynest er perfekt at have med på farten. Her kan barnet ligge i fred og ro, og når baby bliver for stor til den, kan den skilles ad og herefter kan kanten bruges som en mindre sengerand og madrassen kan bruges som pusleunderlag.

  • Puslepude

Filibabba’s puslepuder er skabt i bløde materialer som barnet vil finde behagelige at ligge på, og på den måde vil det også blive mere behageligt for barnet når der skal skiftes ble. Puslepuder bliver nemt plettet, men disse er skabt med en vandafvisende overflade som vil gøre det nemmere at holde den ren i længere tid.

  • Sutter og suttesnore

Sutter fra Filibabba er skabt med omtanke og fint design. De findes i 2-pak hvor barnet får to fine sutter i symmetrisk design der gør, at sutterne altdi vil sidde ordentligt, og med de smarte ventilationshuller vil barnet også få luft mens han/hun har sutten i munden. Sammen med en suttesnor vil barnet altid have sutten omkring sig og sikre, at den ikke bliver væk.

  • Baby sengetøj

Baby sengetøjet fra Filibabba er skabt i 100% økologisk bomuld som er virkelig blødt materiale, som barnet vil elske at være svøbt ind i ved sengetid. Med det flotte og behagelige sengetøj vil barnet få en fantastisk nattesøvn.

  • Mommybag

Med alle de ting man skal have med sig på turen, når man er ude med barnet, kan det være svært at få plads til alt sammen. Filibabba’s mommybag er designet med en masse forskellige rum som er tilpasset de forskellige ting og sager man skal have med sig på turen.

Et bæredygtigt valg med Filibabba

Hos Filibabba er der et stort fokus på bæredygtighed og miljøet, hvilket også hænger sammen med, at virksomheden er GOTS-certificeret. Det vil sige, at virksomheden er godkendt til at kunne benytte GOTS-varemærket på udvalgte produkter; som lever op til kravene om at være GOTS-certificeret. Mærket sikrer gode arbejdsforhold og produkter som er fri for skadelige kemikalier samt miljøvenlig produktion.